Cookie- og privatlivspolitik

OM HALSNÆSFONDEN

Halsnæsfonden er en almennyttig og velgørende erhvervsdrivende fond, som støtter initiativer der styrker sammenhængskraften i vores lokalområde.  

Vi støtter ideer og projekter, som gennem sociale, kulturelle, økologiske og bæredygtige initiativer sætter fokus på at styrke fællesskabet og livskvaliteten i Halsnæs. 

Fonden bygger på donationer fra mennesker der ønsker at støtte udviklingen i Halsnæs, donationer son enten gives direkte til Fonden, via arv eller som doneres gennem crowdfunding. 

Crowdfunding er en metode til at støtte lokale ildsjæle, ved at vi går sammen om at støtte gode initiativer. Her kan alle være med og gennem små og store donationer samler vi ind til projekter som Halsnæsfonden ser øger sammengængskraften her i vores fantastiske lokalområde.             

STØT FONDEN

Støt Halsnæsfonden direkte ved at donere via MobilePay. 

Har du MobilePay så anvend dette nummer på din egen mobil app.

MobilPay 303768

Bankoverførsel

Hvis ikke du har MobilePay, kan du også støtte via bankoverførsel med følgende oplysninger:
Registreringsnummer: 0553
Kontonummer: 0000137610

Vi er ved at undersøge muligheder for fradrag på donationer, og vender tilbage.      

Fondens bestyrelse arbejder frivilligt og uden honorar, derfor kan vi holde udgiften til administration nede på 3% pr. projekt. Udgifter til administration dækker hjemmeside og support samt advokat og revisor bistand.                           

Ved indbetalinger til Crowdfunding betales 1,4% af beløbet til vores samarbejdspartner STRIPE og 1,8% af beløbet til banken for overførslen.   

Hvis du ønsker at donere til Halsnæsfonden via arv, skal du skrive et testamente. 
Testamentet skal oprettes i samråd med en advokat så det er gyldigt.
Der kan være en række skattefordele ved at donere til en almennyttig fond, fordele som din advokat vil kunne informere dig om.   

Fonden bygger på donationer fra mennesker der ønsker at støtte udviklingen i Halsnæs, donationer som enten gives direkte til fonden, via arv eller som doneres gennem crowdfunding.

Crowdfunding er en metode til at støtte lokale ildsjæle, ved at vi går sammen om at støtte gode initiativer. Her kan alle være med og gennem små og store donationer samler vi ind til projekter som Halsnæsfonden ser øger sammenhængskraften i vores fantastiske lokalområde.

LÆS FONDENS VEDTÆGTER HER

HVAD STØTTER VI?

HVAD STØTTER VI IKKE?