Cookie- og privatlivspolitik

SEND OS EN BESKED

HVOR ER VI?

Du finder os her:

Når du skriver til Halsnæsfonden vil dine data blive gemt og kun anvendt i vores dialog med dig. Vi deler ikke dine oplysninger med andre uden at indhente din tilladelse.

HVEM STÅR BAG FONDEN?

Fonden er drevet af en række initiativrige frivillige, som alle brænder for fællesskab om udvikling i lokalområdet.

person-1205346_1280

Lis Issa

Bestyrelsesmedlem

Kontakt
Tlf. nr. 
Mail lis.issa@hotmail.com

Info om Lis Issa kommer snart.

Peter Plant

Peter Plant

Bestyrelsesmedlem

Kontakt
Tlf. nr. 26306657
Mail peter@roejle.dk

Peter Plant (f 1948) er økobonde og professor ved Universitetet i Sør-Øst Norge. Han har en livslang interesse i frigørende pædagogik og vejledning – og var en af de drivende kræfter bag Den fri Ungdomsuddannelse (1994-2001). På vejledningsfeltet har han været skolevejleder, ungdomsvejleder, erhvervsvejleder, fagforeningsformand, redaktør, forfatter, konsulent for EU-Kommissionen – og professor. Peter er dybt engageret i udvikling i landdistrikterne, formand for EUs udkantsfond LAG Halsnæs-Gribskov, formand for lokaldemokratiet Torup Ting, formand for Torup Bogby, medstifter af og medlem af bestyrelsen for Spisekammer Halsnæs og  for Torupfonden, stationsforstander på Dyssekilde Station med Torup Marked, Torup Bogby, Sykkel, spiselig have og kontorfælleskab. Peter er optaget af bæredygtighed i dette begrebs mange facetter: økologisk, økonomisk, socialt og kulturelt.

Søren

Søren

Bestyrelsesmedlem

Kontakt
Tlf. nr. 20223668
Mail solbyg@mail.dk

Søren er Tømrermester og konsulent i bæredygtigt byggeri. Søren bor i Økosamfundet Dyssekile i Torup, som han har været med til at starte, og har boet der i 30 år. Han er med i Torup fondens bestyrelse, som er ved at lave en bæredygtig ny by del. Han er idémager til Halsnæsfonden, som skaber en fantastisk mulighed for, at Halsnæs borgere får muligheden for at mærke den glæde det er, at give hjælp til gode projekter.

Pauline Lindskov

Pauline Lindskov

Formand

Kontakt
Tlf. nr. 60197021
Mail paulinelindskov@gmail.com

Pauline Lindskov har boet i Halsnæs i 17 år og brænder for at hjælpe lokale ildsjæle til at lykkes med gode ideer og projekter, der kan få Halsnæs til at blomstre. 
Pauline er selvstændig og rådgiver i dag virksomheder indenfor digitalisering, digital ledelse og organisation. Hun har igennem flere år været bestyrelsesmedlem og været med til at starte og gennemføre flere projekter via fundraising, crowdfunding og andre gode kræfter. 

Pauline er uddannet cand.comm og yogalærer, og er inspireret af stærke fællesskaber, et godt børneliv og det gode liv i lokalsamfundet. 

Lisbeth

Lisbeth

Kasserer

Kontakt
Tlf. nr. 25730614
Mail 2016lhansen@gmail.com

Lisbeth Hansen (f.1949 ) har som Søren boet i Økosamfundet Dyssekilde i 30 år, og har blandt andet været med til at etablere Torup Forsamlingshus.

Har tidligere arbejdet som socialrådgiver og med forskning i socialt arbejde med unge. Er nu – som formand for Torupfonden – aktiv omkring etablering af Torups nye bydel, med 100 nye boligerer….Hvideland…..Halsnæs.